TŘI CESTY K ROZVOJI


KREATIVNÍ KRESLENÍ POMOCÍ METODY SIRELY

14.12.2010 14:06

 

KREATIVNÍ KRESLENÍ POMOCÍ METODY SIRELY

 

Byla jedna holčička a té všichni tvrdili, že neumí kreslit, ať to ani nezkouší, protože ty její čmáraniny nejsou k ničemu. Holčička jim uvěřila a přestala kreslit, přestala zpívat,přestala se smát, protože si říkala, že je k ničemu. Nakonec přestala i jíst. Co je k ničemu tu nemá co dělat….. Takových slov, že jsme k ničemu a že nic nedokážeme jsme slýchávali a mnozí je slýchávají dodnes. Jediná krátká věta a jak je nebezpečná…

Máme pro všechny skvělou zprávu! Všichni umíme kreslit, všichni umíme zpívat, všichni můžeme mít zdravé sebevědomí a radost ze života!

Díky nejvyšší inteligenci jsme obdržely metodu SIRELY, která harmonizuje a otvírá smysly dosud v nás potlačené. Stanete se pozorovateli života, předmětů jinak než doposud. Svůj prožitek přenesete na papír nebo plátno.A výsledku se nebudete stačit divit: „Opravdu jsem to namaloval/a já?

Nově získanou zkušenost můžete používat i v praktickém životě, protože se stanete kreativními a budete vnímat věci v souvislostech.

ukázky kreativní kresby můžete vidět i na našich stránkách:

www.atelier-sionius.stranky1.cz

Kurz je dvoudenní, každý den od 9 hod - 18 hod

Cena: 2600 Kč

Záloha je nutná ve výši 50%. Zálohy jsou nevratné. V případě vážných důvodů, může Vám být záloha převedena na jiný druh služeb.

—————

Zpět