TŘI CESTY K ROZVOJI


KYSELINOTVORNÉ, ZÁSADITÉ A NEUTRÁLNÍ POTRAVINY

02.02.2013 14:44

 

KYSELINOTVORNÉ POTRAVINY:

Ančovičky, avokádo, bílé víno, bambusové lupínky, burské oříšky, candát, cukr a sladkosti, černý čaj, čočka, čokoláda, eidam, ementál, fritovaný olej, halibut, hovězí maso, humr, husa, játra, jehněčí maso, kandované ovoce, kapr,karbanátek, kari, kečup, kokosový ořech, krocan, langusta, ledvinky, limonády, losos, majonéza, makrela, mušle, nugát, ovocné víno,pálenka, perník, pivo, pstruh, rak, salámy, sardele, sardinky, sleď, smažené krokety, sůl, šampaňské, štika, šunka, tavený sýr, tuňák, úhoř, zajíc.

 

ZÁSADITÉ A NEUTRÁLNÍ POTRAVINY:

Ananas, artyčoky, bambusové klíčky, banány, borůvky, brambory, brokolice, broskve čerstvé, brynza, bylinky, camembert, celer, celozrnný chléb, cibule, cirony, cuketa, čaj zelený, černý kořen, černý rybíz, červená řepa, červené zelí, česnek, droždí, dýně, fazole zelené, fenykl, grahamový chléb, hlávkové zelí, hřášek čerstvý, hruška, husí prsa, chřest, jablko, jáhly, jahody čerstvé, jogurt, kapusta, kdoule, kedlubny, knackerbrott, kopr, kroupy, krůta, kukuřice, květák, kyselá smetana, kyselé zelí, ledový salát, lněné semínko, maliny, máslo, meloun, meruňky, minerálka neperlivá, mirabelky, mrkev, nektarinky, okurky, ořechy, ostružiny, petržel, platýs, podmáslí, pomeranč, pórek, růžičková kapusta, rýže natural, ředkev, ředkvička, řeřicha, slepice, slunečnicový olej, sójové klíčky, šípky, špenát, švestky, telecí filé a stehno, tresky, třešně, ústřice, želatina, žitná mouka a chléb

—————

Zpět