TŘI CESTY K ROZVOJI


NABÍDKA RELAXAČNÍCH VÍKENDŮ

14.12.2010 14:04

 

NABÍDKA RELAXAČNÍCH   VÍKENDŮ

 

Rychlost dnešní doby nám nedovolí se zastavit, vydechnout a dostatečně se věnovat sami sobě. Důležitost odpočinku zanedbáváme, přetěžujeme se na úkor svého zdraví. Rychlost energií bude stále narůstat, dle vědeckých výzkumů až 20x během následujících měsíců v roce 2011. Již teď všichni pociťujeme velkou zátěž na naši psychiku, dovedeme si představit , co to s námi bude dělat potom?

Pro všechny, kteří chtějí novou dobu žít a ne jen přežívat máme relaxaci tzv. „šitou na míru“.

Díky daru spojení se s vesmírnou inteligenci jsme schopné každému pomoci s jeho těžkostmi ať se to týká zdraví, vztahů, financí…Každý dostane „návod na použití sám sebe“.

Budeme se vám věnovat 48 hodin, dělat vám vaše vnitřní zrcadlo, bořit zavedené a pomáhat tvořit nové…

A co vás čeká? Cvičení pro ducha i tělo – Chi kung pěti prvků, Pět tibeťanů, harmonizace pomocí Reiki , možnost zasvěcení do Reiki, emoční konstelace, práce s podvědomím,  seznámení s metodami  KONSTELACE  a SIRELY, Feng shuei pro život,  čistící a odpouštěcí rituály pomocí šamanských technik a návštěva šamanského medicínského kruhu, práce s metodou Ho´oponopono,  odpovědi na vaše dotazy pomocí automatického písma , diagnostika automatickou kresbou a léčení, prodej produktů Energy a měření přístrojem Supertronic, kreativní kreslení, keramika,ubrousková technika,tanec vedený našim tělem, masáže lávovými kameny, celotělová masáž Kleopatra, Spinal touch, tělové svíce,   terapie něhou a smíchem.

Kde si to budete užívat? V prostředí Vysočiny - Penzion Na devítce Světnov u Žďáru nad Sázavou, nebo na Vsetínsku - Chata Antarik( www.antarik.cz), kde bylo vyhodnoceno ovzduší jako nejčistší v celé republiceCena: 2600Kč bez ubytování a stravy

Začátek : pátek od 17 hod, ukončení neděle v 17 hod

—————

Zpět