TŘI CESTY K ROZVOJI


SIRELY a její význam pro lidstvo (rozhovor s Vesmírem)

01.03.2011 13:41

SIRELY - kde jsou její kořeny?

Sirely je velmi stará technika, která byla přijata z vesmíru. S touto metodou se pracovalo na rituálech a používali ji velcí mágové a šamani. Byla tajnou metodou pro vyvolené. Pochází z vesmírné rasy , jejíž původní název byl Siorin a na Zemi se jí říkalo Nubirus. Působila v Egyptě a Jižní Americe. V současné době tato rasa není aktivní na Zemi, ale jejich příchod je očekáván v roce 2018 - 2020. Jazyk není latinský, ani nám nijak známý, hovoří se zde pomocí slov božstva.

Sirely je metoda starší než lidstvo samo, a v současné době však velmi aktuální. I Vámi velmi milován Ježíš měl dar tímto jazykem hovořit a tuto energii používat.

Co léčí?

Sirely je víc než léčení. Tato metoda otvírá a aktivuje celé naše DNA, pomáhá k tomu, abychom byli fungující bytosti na 100%.

Sirely bude mít tři fáze. V současné době používáme fázi č.1 o třech krocích. Toto je přípravou, očišťuje fyzické tělo a léčí ho. Také harmonizuje podvědomí a připravuje na budoucí aktivaci celé DNA. Pak budete to , co bylo žádáno, abyste byli - tj. kompletní lidská bytost. Nic nebude problém a co je velmi důležité, pomůže Vám být připraveni na přechod do jiného fungování světa. Budete vyharmonizování a připraveni na novou energii a na energii světla. Člověk , který projde všemi fázemi Sirely, je chráněn i před temnotou, která se bude silně bránit a pokoušet se zde udržet. Člověk , který projde všemi stupni Sirely, ví, že zde bude i nadále, a to zcela očištěný a zharmonizovaný. Bude mít velmi silnou energii na samoléčení a po skončení terapie a zasvěcení bude mít schopnosti, které lidstvo již zapomělo. Věk zlaté doby bude pro něj ráj na Zemi.

 

Je možné Sirely opakovaně absolvovat?

U fáze č. 1 mohou opakovaně, to jim jen pomůže - vyharmonizuje, vyčistí, vyladí. U dalších fází to bude jednorázová záležitost.

 

Kdy můžeme očekávat další dvě fáze Sirely?

Fáze č. 2 od června 2011 a fáze č. 3 od podzimu téhož roku.

 

Pokud projdeme fází č.3, co to bude pro nás znamenat?

Absolvováním této fáze bude změněno DNA a to tak, že bude zcela funkční. Lidé budou schopni léčit sebe sama pouze harmonizací myšlenky, budou mít velmi jemně vibrující tělo, které se vyladí na novou energii na Zemi. Začnete používat velmi silnou a kvalitní energii, kterou byste jinak nebyli schopni zachytit a díky ní budete opět schopni používat věci, které jste zapoměli (telepatie). Už nebudete nešťastní, podvědomí bude vyčištěné a vyharmonizované a člověk se stane skutečným člověkem a bude šťastný. 

 

Pomůže Sirely lidem používajícím antidepresiva , či jiné utlumující prostředky?

Tato metoda pomůže i těmto lidem k tomu, aby nepotřebovali tyto prostředky, ale musejí chtít oni sami. Nikdo jiný to za ně neudělá. Je třeba začít snižovat dávky léků a postupně čistit organismus od jedů. Také máte možnost jim nabídnout produkty přírodního charakteru, aby jim byly nápomocny. Do fáze č. 2 by neměl jíti člověk s antidepresivy, nemusel by to dobře zvládnout. 

 

Je vhodná Sirely pro těhotné ženy?

Velmi, velmi, velmi je to vhodné, ani netušíte jak!!!

 

Jak působí Sirely na lidi se zdravotními  problémy jako je schizofrenie, autismus, epilepsie...?

Lidé s tímto onemocněním mají v sobě energie, které ještě zcela na Zemi nefungují, Sirely jim velmi pomůže, protože se konečně vyharmonizují, a budou schopni reálně fungovat. Neb Vašim vnímáním světa tito lidé předběhli čas.

(J+S)

 

Slovo autorek článku:

Díky daru z Vesmíru jsme obdržely metodu Sirely pomocí channelingu. Začaly jsme ji používat od listopadu r. 2010. Afirmace nám poskytnuté nás začaly zajímat z jazykového hlediska a hledaly původ..Až jsme se dotázaly a hned dostaly odpověď ,kterou Vám s láskou předkládáme.

Bylo nám sděleno, že do konce roku budeme mít připraven program pro zasvěcení co nejvíce lidí do Sirely a vše vypukne od ledna 2012. V průběhu tohoto roku Vás budeme informovat o rozvoji této techniky a jejích účincích .

 

Simona

—————

Zpět